Kaip atrodo sugedęs kompresorius

Jeigu sugestų jūsų kompresorius, kuris buvo pirktas iš tokių įmonių kaip Kompresorių centras, o kompresoriaus garantija vis dar galiotų, jūs, aišku, turėtumėte galimybę gauti taisymą. Tačiau kaip atpažinti tą kompresoriaus gedimą, kada iš tiesų reikalingas kompresorių remontas? Tiek kompresorių centras, tiek kiti tiekėjai jums pateiktų nemažai įvairių požymių, rodančių, kad jau artėja kompresorių remontas, nes tik jis prikels jūsų kompresorių naujam gyvenimui.

Nešaldo

Kompresoriai jumsJeigu kompresorius buvo naudojamas šaldymui, tai pats paprasčiausias požymis bus šaldymo funkcijos praradimas. Iš tiesų, norint šaldyti, reikia nuveikti daugiau negu tada, kai norma šildyti. Mat energija, atsirasdama, visada ir taip išskiria šilumą. O štai atšaldyti yra tikrai sunkiau. Taigi, jeigu jūsų šaldantis kompresorius staiga ėmė paneigti šią funkciją ir tiesiog jos neatlikti, tikrai bus svarbus kompresorių remontas.

Šaldo per daug

Kitas variantas – jeigu staiga kompresorius ima generuoti tokį šaltį, kad nelieka kur dėtis. Jeigu kompresorius yra šaldytuvo sudėtyje arba kokio ventiliatoriaus, tada galima labai greitai pamatyti tą variantą, kada yra šaldoma per daug. Jūs arba drebėsite savo kambaryje, kitoje patalpoje, arba tiesiog matysite, kad šaldytuve jau galima kasti sniego kalnus.

Kaista

Skaityti toliau: Kaip atrodo sugedęs kompresorius