Koks maistas padeda širdžiai?

@page { margin: 0.79in } p { margin-bottom: 0.1in; direction: ltr; color: #000000; line-height: 120%; text-align: justify; orphans: 2; widows: 2 } p.western { font-family: "Times New Roman", serif; font-size: 12pt; so-language: en-US } p.cjk { font-family: "SimSun"; font-size: 12pt; so-language: zh-CN } p.ctl { font-family: "Times New Roman", serif; font-size: 10pt; so-language: ar-SA } a:link { so-language: zxx }

Širdis – pats stipriausias žmogaus organas. Visgi, net ir patys stipriausi kartais pavargsta ir labai svarbu jais rūpintis, kad sveikatos problemos netrukdytų Jums ramiai gyventi. Širdutei stiprinti siūlome tam tikrus maisto produktus, kurie leis be jokių problemų ir vaistų gyventi ilgą bei laimingą gyvenimą.

Jeigu rūpinsitės savo sveikata – nereikės pirkti vaistų. O vaistai yra ne tik brangus malonumas. Jie yra „chemija“, kuri ne tik padeda mūsų organizmui, bet ir jį alina. Juk vaistai veikia kepenis ir kitus organus! Todėl protingiausia yra elgtis taip, kad vaistų neprireiktų. Juolab širdžiai, nes, pavyzdžiui turint problemų su cholesteroliu, vaistus gali reikėti vartoti net ir visą gyvenimą. Todėl sveika mityba – geriausias ir sveikiausias vaistas širdžiai. O kokie produktai naudingi Jūsų širdutei? Skaitykite toliau.

  1. Sveika mitybaRiešutuose yra visos reikalingos rūgštys, kurios padeda širdžiai sėkmingiau veikti, neperkalinėti, o arterijoms nesikimšti. Tai – tik sveikųjų riebalų rūgščių nauda. O kur dar visa gausybė mineralų ir vitaminų, kurie taip pat smarkiai prisideda prie širdies gerovės. Kuo daugiau ir skirtingų riešutų valgysite – tuo Jūsų širdis Jums labiau dėkos. Ir nors visi riešutai yra naudinga, žemės riešutuose šių naudingųjų medžiagų yra kiek mažiau.

  2. Skaityti toliau: Koks maistas padeda širdžiai?