Krūtų mažinimas – ne tik estetika, bet ir nauda sveikatai

Tikriausiai ne kartą teko girdėti apie krūtinės didinimo operaciją. Juk krūtinė laikoma viena seksualiausių moters kūno dalių. Tačiau, kartais nutinka priešingai ir turėti didelę krūtinę tampa ne tik kančia dėl išvaizdos, bet ir sukelia nemažai sveikatos problemų bei apsunkina kasdienę veiklą.

Didelės, sunkios krūtys gali sukelti diskomfortą arba būti neproporcingos likusiai kūno daliai. Su amžiumi ir svorio padidėjimu, jūsų pečiai natūraliai rieda į priekį, suspaudžiant nervų pluoštus tarp raktikaulio, menčių ir šonkaulių. Laikui bėgant šių suspaustų nervų skausmas gali varginti.

Jei turite dideles krūtis, kurios yra neproporcingos likusiai kūno daliai ir sukelia kaklo, nugaros skausmus ar kitus simptomus, siūlome daugiau sužinoti kaip jums iškilusius sunkumus gali padėti išspręsti krūtinės mažinimas.

Nauda, kurią pajusite atlikusios krūtų mažinimo operaciją

1. Sumažinsite nugaros skausmus

Sunkių krūtų svoris dažnai sukelia nugaros, kaklo ir pečių įtampą ir diskomfortą. Sumažindami krūtinę, galite sumažinti tą įtampą ir sumažinti skausmą arba jį pašalinti.

2. Proporcingos kūno linijos

Kai kurios moterys nori sumažinti krūtis, nes jų didesnės krūtys yra neproporcingos jų kūno sudėjimui. Sumažinus jų dydį, jie turi gerai subalansuotą figūrą, o krūtys yra labiau išpuoselėtos ir dailios.

Skaityti toliau: Krūtų mažinimas – ne tik estetika, bet ir nauda sveikatai